<< Hét platform voor Gemeentelijk Inhuurbeleid >>

Delen van kennis & tools

Gemeentelijke vacatures

Via een portal (zoektmensen.nl) kan men snel vacatures vinden die binnen alle Gemeenten bestaan. Geen geblader door allerlei gemeentepagina’s, geen kosten, heldere criteria én de mogelijkheid om via een video-opname een eerste indruk achter te laten bij de door jou gekozen vacature.

In een wereld waarin het niet meer logisch is dat een gesprek “live” kan plaatsvinden biedt het Gemeentelijk Contractcentrum toch die mogelijkheid om het gesprek te kunnen laten plaatsvinden en binnen de kaders van AVG te blijven.

Persoonlijk Gemak en Continuïteit

We begrijpen dat veranderingen in werkwijze niet enkel alleen wijziging van een werkproces betekent. Dit kan leiden tot weerstand op de werkvloer. In implementaties investeren wij veel in een persoonlijke begeleiding van de klant.
Door te laten zien waarom we bepaalde stappen nemen in het proces ontstaat begrip en vertrouwen in de werkwijze. Bij ons leeft de overtuiging dat deze aanpak bij opdrachtgevers leidt tot een succesvolle implementatie.

Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen.

MSP/VMS/DAS

Ons doel is de gemeentelijke organisatie te versterken, te ontlasten en behoeden voor diverse inhuurrisico’s middels sluitende oplossingen.
De Gemeentelijke organisatie wordt uiteindelijk geholpen naar  autonoom contractmanagement.

Wij leveren ons eigen  VMS (Vendor Management Systeem: Contractdossier). Het pakket krijgt de look-and-feel van de Gemeente.
Heeft de Gemeente reeds een voorkeur voor een bepaalde applicatie, dan zullen wij van daaruit werken.