Experimenteren, innoveren, enthousiasmeren. Jouw bevlogenheid voor het ontwikkelen van goede IT-producten is haast een obsessie. Dat moeten we nou net hebben bij de Belastingdienst. Je krijgt als onze ICT’er de vrijheid om mooie nieuwe dingen te maken die de afdelingen binnen de Belastingdienst verder helpt bij hun werk. Vanuit kantoor Apeldoorn ga je met ons het ICT-landschap vernieuwen.
Dit doe je bij de Belastingdienst
We zitten midden in de digitale transitie. Binnen het automationteam werk jij daar samen met collega-engineers aan, vanuit jullie eigen deskundigheid. Je ontwikkelt zelfstandig automationproducten die zowel binnen als buiten de Informatie Voorziening (IV) worden gebruikt. Jouw producten en diensten werken over de muren van de klantdomeinen heen, er zijn geen standaardoplossingen. Voor jou is dus elke dag uitdagend.
Je deelt ontwikkelingen in het vakgebied én leert zelf graag van een ander om je werk nog beter te kunnen doen.
Verandert er iets in het beleid, dan toets je of je product nog werkt, waar nodig pas je het aan. Zoeken ze bij IV een oplossing voor een lastig vraagstuk, dan loop jij voorop met je voorstel. En waar een ander het nut van een automationdienst of -product niet inziet, leg jij het met grote gedrevenheid uit. Je toont daarbij durf, klantgerichtheid, creativiteit en samenwerkingsbereidheid. Daag ons uit.
Een bijzondere baan, omdat…
- jij in een organisatie met een enorme drive om te verbeteren, gaat helpen om te versnellen in dienstverlening en wendbaarheid.
- jouw team innovatieve ict-oplossingen ontwikkelt die daarvoor (handmatige) processen automatiseren, overzichtelijker en makkelijker maken.
- je veel ruimte krijgt voor het doen van voorstellen en ontwikkelen van idee naar product.
Dit zegt een collega over jouw werkomgeving
“Werken bij DCS/HID team Automation geeft mij de mogelijkheid om goede ideeën om te zetten in werkende oplossingen. Doordat we met heel veel teams samenwerken, leer ik elke dag weer bij. Van netwerken tot storage, van Windows tot access management, we raken alles. Als dan je code in productie draait en echt gebruikt wordt, dan voel je je best wel trots.” – Mark, Automation engineer.